Filtrează:  Filtrează

  Un pet shop este un loc unde puteți găsi o gamă variată de accesorii câini. Acestea includ o varietate de produse concepute pentru a satisface nevoile și confortul câinelui dumneavoastră. Iată câteva exemple comune de accesorii pentru câini pe care le puteți găsi într-un pet shop:

  1. Lesă și zgardă: Acestea sunt esențiale pentru a controla și a dirija câinele în timpul plimbărilor. Puteți găsi lesă și zgardă în diferite dimensiuni, culori și materiale.
  2. Cușcă sau cușcă transport: Pentru acasă sau călătorii, o cușcă este utilă pentru a oferi câinelui un loc sigur și confortabil. Există cuști de diferite dimensiuni și modele, adaptate pentru diverse rase și nevoi.
  3. Hrană și boluri pentru apă: Un pet shop oferă de obicei o gamă largă de boluri pentru hrană și apă, inclusiv cele din oțel inoxidabil, ceramice sau plastice.
  4. Jucării pentru câini: Jucăriile sunt importante pentru stimularea mentală și fizică a câinelui. Puteți găsi jucării pentru mestecat, jucării de tras, jucării de război și multe altele.
  5. Pat și perne: Asigurați-vă că câinele dumneavoastră are un loc confortabil pentru odihnă. Există o gamă variată de paturi, cuști sau perne disponibile în pet shop-uri.
  6. Haine și îmbrăcăminte pentru câini: În funcție de condițiile meteo sau de preferințele personale, puteți găsi haine și îmbrăcăminte pentru câini, cum ar fi jachete, pulovere sau costume.
  7. Produse pentru igiena câinelui: Un pet shop poate oferi produse de igienă, cum ar fi șampoane, balsamuri, perii, piepteni, tunsori și produse pentru igiena dentară.