Filtrează:  Filtrează

  Antiparazitarele pentru câini sunt produse concepute pentru a preveni și trata infestările cu paraziți externi și interni la câini. Acestea includ paraziți precum căpușele, puricii, căpușele, ploșnițele, acarienii și viermii intestinali. Există mai multe tipuri de antiparazitare disponibile pentru câini:

  Antiparazitare topice: Acestea sunt produse aplicate local pe pielea câinelui, de obicei între omoplați. Acestea oferă protecție împotriva căpușelor, puricilor și ploșnițelor. Substanțele chimice din produsele topice sunt absorbite în piele și protejează câinele timp de o lună sau mai mult, în funcție de produs.
  Guler antiparazitar: Gulerul antiparazitar este purtat în jurul gâtului câinelui și eliberează substanțe chimice repelente împotriva căpușelor, puricilor și altor paraziți externi. Gulerul poate oferi protecție timp de câteva luni, în funcție de produs.
  Antiparazitare orale: Acestea sunt tablete sau tablete mestecabile administrate oral și protejează împotriva infestărilor cu purici, căpușe și viermi intestinali. Acestea pot oferi protecție timp de o perioadă de la câteva săptămâni până la câteva luni, în funcție de produs.
  Șampon și spray antiparazitar: Acestea sunt produse de igienă care conțin substanțe active antiparazitare. Șampoanele antiparazitare sunt folosite pentru a spăla câinele și a îndepărta paraziții externi, în timp ce spray-urile antiparazitare pot fi aplicate direct pe blana câinelui pentru a oferi protecție.

  Este important să consultați un medic veterinar pentru a determina care antiparazitar este cel mai potrivit pentru câinele dumneavoastră, în funcție de vârsta, greutatea, starea de sănătate și mediul în care trăiește. Respectați întotdeauna instrucțiunile de utilizare și dozare indicate de producătorul produsului antiparazitar.