Filtrează:  Filtrează

  Hamurile pentru câini sunt accesorii esențiale pentru plimbările și antrenamentul în condiții de siguranță. Acestea sunt concepute pentru a oferi susținere și control asupra câinelui în timpul plimbărilor, eliminând presiunea de pe gât și reducând riscul de rănire.

  Există diferite tipuri de hamuri pentru câini disponibile în pet shop-uri și magazine pentru animale de companie. Iată câteva opțiuni comune:

  1. Hamuri tip Y: Acestea sunt hamuri cu două curele care trec peste pieptul și umerii câinelui, distribuind presiunea uniform pe toată zona. Sunt potrivite pentru câini de toate dimensiunile și oferă un control mai bun și o mai bună distribuție a forței.
  2. Hamuri tip H: Aceste hamuri au o curea suplimentară care se fixează în jurul gâtului câinelui, oferind un control suplimentar și restricționând mișcarea capului. Sunt potrivite pentru câini care necesită mai mult control sau care sunt în proces de antrenament.
  3. Hamuri tip vestă: Aceste hamuri sunt similare cu un mic harnasament ce se fixează pe spatele câinelui. Sunt ușor de pus și de scos și oferă un confort sporit câinelui. Pot fi potrivite pentru câini mici sau câini cu probleme medicale.
  4. Hamuri anti-tracțiune: Aceste hamuri au o construcție specială care ajută la controlul și reducerea tracțiunii câinelui în timpul plimbărilor. Acestea pot fi utile pentru câinii care trag de lesă și necesită un control suplimentar.

  Înainte de a achiziționa un ham pentru câine, este important să alegeți unul care să se potrivească dimensiunii și formei câinelui dumneavoastră. În mod ideal, hamul ar trebui să fie confort