Filtrează:  Filtrează

  Există o varietate largă de recompense pentru câini disponibile pe piață. Acestea pot fi folosite în diferite scopuri, cum ar fi antrenamentul, educarea, recompensarea sau simpla răsfățare a câinelui. Iată câteva tipuri comune de recompense pentru câini:

  1. Biscuiți și gustări pentru câini: Acestea sunt recompense comestibile, special formulate pentru a fi sigure și sănătoase pentru câini. Există o varietate de arome și dimensiuni disponibile, potrivite pentru diferite preferințe și dimensiuni de câini.
  2. Jucării pentru câini cu recompense: Aceste jucării sunt concepute pentru a stimula și a antrena câinele. Ele pot conține un compartiment în care puteți introduce gustări pentru a motiva câinele să le extragă prin mișcare și joc.
  3. Cuburi de gheață cu bulion de carne: Puteți face cuburi de gheață din bulion de carne făcut în casă și să le oferiți câinelui ca o recompensă răcoritoare și delicioasă, mai ales în zilele călduroase de vară.
  4. Mâncare umedă pentru câini: Dacă doriți să oferiți o recompensă mai substanțială, puteți utiliza mâncarea umedă pentru câini în porții mici. Asigurați-vă că alegeți o mâncare sănătoasă și echilibrată.

  Oferim o gamă variată de recompense de la diferiti furnizori. Recompense caine Mera. Recompense caine Brit. Recompense caine 4Dog

  Este important să luați în considerare nevoile și preferințele individuale ale câinelui dumneavoastră, precum și să vă asigurați că recompensele sunt potrivite pentru dieta și sănătatea sa generală. De asemenea, vă recomand să consultați un medic veterinar înainte de a face modificări semnificative în dieta câinelui dumneavoastră.