Filtrează:  Filtrează

  Lesele pentru câini sunt accesorii esențiale pentru plimbările și controlul în siguranță al câinelui. Acestea sunt folosite pentru a lega câinele de lesă și pentru a-i oferi un control mai mare în timpul plimbărilor în aer liber. Există o varietate de lese disponibile pentru câini, adaptate la nevoile și preferințele câinelui dumneavoastră. Iată câteva tipuri comune de lese pentru câini:

  1. Lesă standard: Aceasta este cea mai comună leșă și este formată dintr-o curea lungă, confecționată din materiale rezistente precum nailon sau piele. Aceste lese sunt disponibile în diferite lungimi și lățimi și sunt potrivite pentru plimbări de rutină.
  2. Lesă retractabilă: Lesa retractabilă are un mecanism care permite ajustarea lungimii lesăi în funcție de nevoile câinelui și ale stăpânului. Aceste lese au o curea extensibilă care se poate înfășura într-un mecanism de tambur. Acestea oferă mai multă libertate de mișcare câinelui în timpul plimbărilor, dar necesită o atenție suplimentară pentru a menține controlul asupra câinelui.
  3. Lesă ajustabilă: Aceste lese au o buclă suplimentară sau mai multe puncte de atașare, permițând reglarea lungimii lesăi în funcție de nevoile și preferințele câinelui. Aceste lese sunt versatile și pot fi adaptate pentru plimbări în diverse medii sau situații.
  4. Lesă anti-tracțiune: Lesa anti-tracțiune are un design special conceput pentru a reduce tracțiunea exercitată de câine în timpul plimbărilor. Aceste lese au o construcție care împiedică câinele să tragă și promovează comportamentul calm și cooperativ.
  5. Lesă de dresaj: Aceste lese sunt concepute pentru a facilita antrenamentul și controlul câinelui. Acestea pot avea diferite caracteristici, cum ar fi mâner dublu, lungime ajustabilă sau sistem de fixare pe talie. Aceste lese sunt adesea utilizate în activități de dresaj și de lucru cu câinii.

  Înainte de a alege o lesă pentru câinele dumneavoastră, este important să luați în considerare dimensiunea și comportamentul câinelui, precum și preferințele personale. Asigurați-vă că lesa este confecționată din materiale durabile, cu o fixare sigură și confortabilă pentru atât câine, cât și stăpân.