Politica de Retur

Returnarea produselor:  conform legislatiei in vigoare, clientul poate returna in termen de 14 zile produsele.

Solicitarea returnarii unui produs sau a intregii comenzi se face prin email la contact@jesypet.ro. Persoana responsabila din partea companiei va transmite informatiile necesare efectuarii returului.

Fiind vorba de produse alimentare pentru animale in anumite cazuri, se accepta pentru retur doar produsele nedesfacute, nedeteriorate, in starea lor intacta in care au fost livrate. Privind returnarea ofertelor promotionale (pachete de produse compuse din minim 2 articole) se returneaza doar in stare intacta a produselor ce compun pachetul promotional (se vor returna toate articolele componente ale pachetului promotional, in starea lor intacta, fara a fi desigilate, desfacute sau fara a se fi consumat din unul dintre produse) .

Clientul va impacheta corespunzator produsul / produsele ce urmeaza a fi returnate si va include in colet factura aferenta produsului/ produselor. Cheltuielile de expeditie cauzate de retur sunt suportate de client conform legislatiei.

Clientul va primi contravaloarea produselor returnate prin transfer bancar in contul bancar specificat de client la adresa de email contact@jesypet.ro  in termen de maxim 5 zile lucratoare de la primirea de catre noi a produselor returnate si verificarea acestora pentru respectarea conditiilor de retur prezentate mai sus